1 ster pakket

€194,00

Dit is je eerste hulp bij het maken van een mooie afscheidstekst. Volg onderstaande stappen en binnen 24 uur is jouw persoonlijke tekst beschikbaar.

Vragenlijst

Beantwoord de vragen van de vragenlijst

Het is een eer dat ik voor u een tekst mag schrijven in deze moeilijke tijd.
Het duurt een aantal uur om u de perfecte tekst aan te leveren.

Na uw betaling ontvangt u meteen een mail met daarin een link naar een online vragenlijst. Om een persoonlijke tekst te kunnen schrijven, heb ik wat inbreng van u nodig. Hiervoor vult u die vragenlijst in.

Binnen 24 uur

In 24 uur ontvangt u uw persoonlijke tekst

Zodra ik de vragenlijst ontvangen heb, start ik met het schrijven van uw tekst. Binnen 24 uur heeft u de tekst in uw mailbox. Mocht er iets voor mij niet duidelijk zijn, neem ik via mail contact met u op.

Klopt er iets niet in de tekst die ik geschreven heb, of wilt u iets aangepast hebben, reageer dan z.s.m op de mail met daarin de ontvangen tekst.

Dit is het juiste plan voor mij.