Over mij

ALS WOORDEN TEKORT SCHIETEN

Als woorden tekort schieten

WANNEER DE TRANEN KOMEN MAAR DE WOORDEN NIET

In 2017 overleed mijn schoonvader. We voelden verdriet en pijn maar waren ook vastberaden om hem een waardig afscheid te geven. Er moest zoveel geregeld worden, we zagen door de bomen het bos niet meer.De uitvaartverzorger regelt gelukkig veel. Maar toen de vraag kwam of iemand van ons iets wilde zeggen en zo ja, wat, bleef het stil. Schrijven? Iets zeggen? En inderdaad, wat dan? De uitvaartverzorger regelde iemand die dit voor en met ons kon doen.

Die iemand bleek helaas geen match. Luisterde niet goed naar ons verhaal. De levensloop die we kregen klopte niet. Hiervoor wilden we niet betalen. Handen in het haar, wat moesten we nu?

Dat moest beter kunnen. En dus pakte ik pen en papier en begon te schrijven. In mum van tijd lag er een verhaal. Een passend verhaal.

Als woorden tekort schieten was geboren.

Over mij

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Brabant. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven en creëren van teksten voor mijn klanten. Van schrijven word ik blij. Het schrijven en beschrijven van gevoelens, teksten die mensen raken, daar ligt mijn passie.

Wilt u meer over mij en mijn diensten weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Logo Als woorden tekort schieten
VA 040 Nien kantoor

Reacties op mijn schrijven

Ben erg onder de indruk hoe jij de juiste woorden weet te vinden om een terugblik van **** weer te geven. Mooi dat je ook **** benoemt op een ontroerende voor mij erg indrukwekkend manier. "

— Wilma Tissen
 

"Prachtig en waardevol hoe je liefde, gevoelens in woorden kan pakken. Zo waardevol om herinneringen zo puur te verwoorden."

— Marieke
 

"Je hebt **** prachtig beschreven en je geeft blijk van je veelzijdig talent. ."

— Jacques van Broekhoven
 

"Mooi Nien, je hebt talent voor het beschrijven van gevoel en emotie.."

— Ella Takacs
 

"Jij kunt in moeilijke situaties op een ongedwongen manier woorden vinden die het hart raken. Hoop dat velen van jouw gave gebruik zullen maken."

— Ed Arons